Xiamen Stonelink berpindah ke lokasi baharu: menyediakan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami
    Xiamen, China, 2023 - Xiamen Stonelink, pembekal batu terkemuka sebagai kombo pembuatan dan perdagangan, baru-baru ini berpindah ke ibu pejabat baharunya di Bangunan 2 Xiamen Sea World. Kawasan pejabat pemandangan laut baharu ini menyediakan persekitaran kerja yang lebih selesa dan moden untuk pekerja dan pelanggan Stonelink.   Pelan hiasan dan reka bentuk ibu pejabat baharu semuanya direka oleh pasukan reka bentuk Stonelink sendiri. Pasukan ini memilih pelbagai batu semula jadi berkualiti tinggi dengan teliti, termasuk Bianco Oro, Bianco Vena, Raggio Verde, Lazy Sunday, Super Cedar, Grigio Carnico, dsb., yang digunakan di dinding, lantai, countertop, percikan belakang dapur, meja kopi, teh meja, lantai balkoni, alas sofa, dsb., menjadikan keseluruhan persekitaran pejabat menjadi moden dan elegan. Semua batu untuk ibu pejabat baharu adalah daripada kuari Stonelink sendiri, yang bukan sahaja memastikan kualiti batu itu, tetapi juga mencerminkan semangat inovatif Stonelink.   Ibu pejabat baharu itu juga telah menubuhkan pusat pemilihan bahan bandar butik untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang lebih komprehensif dan profesional. Pusat ini akan menyediakan pelanggan dengan pelbagai pilihan rangkaian penuh produk batu untuk memenuhi keperluan mereka yang berbeza.   “Kami sangat teruja untuk berpindah ke ibu pejabat baharu ini! Persekitaran pejabat baharu ini bukan sahaja menyediakan persekitaran kerja yang lebih baik, tetapi juga menunjukkan keupayaan profesionalisme dan inovasi kami. Kami berharap dapat mengalu-alukan semua pelanggan dan rakan kami di sini, lebih banyak cabaran dan menyediakan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami.”, kata Ketua Pegawai Eksekutif Xiamen Stonelink.    Kami komited untuk menyediakan pelanggan dengan penyelesaian yang komprehensif! Di sini anda akan menikmati pemandangan laut yang indah, rasa teh dan kopi kami yang lazat. Kami tidak sabar-sabar untuk berkongsi persekitaran pejabat baharu ini dengan anda dan mencipta masa depan yang lebih baik bersama-sama!
    - Nov 06, 2023

Sejumlah 3 muka surat

Tinggalkan pesanan

Dapatkan sampel & sebut harga percuma - sila tinggalkan mesej kepada kami, kami berada dalam talian 7*24 jam untuk menjawab semua soalan anda. Sekarang, mari bercakap tentang projek anda!
Hantar
Mencari Produk?